Auto Service Zandhorst

Werkplaats

Autoservice Zandhorst

Het adres voor alle reparaties en onderhoud

In onze hypermoderne werkplaats voeren wij onderhoud, reparaties en APK keuringen uit. Onze monteurs zijn voorzien van alle benodigde papieren, als 1e monteur, APK keurmeester en gecertificeerd Airco specialisten.

Aircoservice

Autoservice Zandhorst heeft meerdere gecertificeerde monteurs die Airco services mogen uitvoeren. Wij zijn in het bezit van de apparatuur voor zowel 1234YF als R134A gas en kunnen dus elke Airco service voor u uitvoeren.

Uitlijn service

Heeft u trillingen in het stuur, trekt de auto naar een kant, scheef afgesleten banden? Dan wordt het hoogtijd om uw auto uit te laten lijnen. Ook bij vervanging van stuur- en ophangingdelen wordt preventief uitgelijnd.

Autoservice Zandhorst levert u deze uitlijnservice, dus u hoeft er niet apart voor ergens anders naartoe.

Ruitvervanging / reparatie

Sterretje in uw voorruit? Wij kunnen uw ruit repareren en indien nodig vervangen. Ook dit doen de monteurs van Autoservice Zandhorst in onze eigen werkplaats. Hierdoor bent u uw auto zo kort mogelijk kwijt. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Meer weten?

U bent van harte welkom!

Kom gerust eens vrijblijvend langs in onze showroom om een blik op ons wagenpark te werpen. De koffie staat voor u klaar!
autoservice-zandhorst-logo-groot.png
Celsiusstraat 27-29
1704 RX, Heerhugowaard
Noord-Holland
Wij zijn aangesloten bij
AutoCrew Zandhorst
Auto Crew logo

Contact gegevens

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.30 - 18.00 uur

Zaterdag
10.00 - 17.00 uur

Zondag
Gesloten

Bovag logo